Rólunk

Motorszervizünk bemutatkozik

Rólunk - A Profi Motorszerviz bemutatkozik

A Profi Motorszervizről

Suzuki márkaszervizként és márkafüggetlen motorkerékpár szervizként működünk Budapesten. A Suzuki gyártmányú motorkerékpárok szerelése mellett tehát Honda, Yamaha, Kawasaki motorok teljes körű szervizelését is szakértelemmel végezzük.

Az időszakos karbantartásokat (gyártó által előírt kötelező szervizintervallumok betartását) két fő csoportra bonthatjuk: garancia időn belül történő, illetve garancia időn túl elvégzettekre.

A Suzuki motorkerékpárok szervizelését garancia időn belül tudjuk vállalni, az egyéb japán gyártmányú motorkerékpárok teljes körű szervizelését és javítását pedig garancia időn túl végezzük igény esetén.

Ha nem japán márkájú motorkerékpárral rendelkezel, de szeretnéd gondos kezek között tudni, hívj minket, vagy küldj egy e-mailt, hogy el tudjuk-e vállalni a motorodnak szervizelését.

Hogyan telnek napjaink a szervizben?

Napjaink nagy részét a motorokon elvégzett rutinmunkák teszik ki, melyek főleg a kopó fogyó alkatrészek cseréjéből, illetve ezen alkatrészek helyes működéséhez szükséges beállításokból állnak. A teljesség igénye nélkül: motorolaj, motorolaj szűrő és motorolaj leeresztő csavar alátétjének cseréje, láncszett cseréje, lánc ápolása és tisztítása, helyes láncfeszesség beállítása, teleszkópok szimering, illetve olaj cseréje, robogóhajtás, görgők, szíjak cseréje valamint a motorkerékpár gumi állapotának ellenőrzése, szükség esetén cseréje.

A fékbetétek cseréjénél kérlek hagy időzzünk el egy pillanatra. A fék nem játék, az egyik legfontosabb rendszer a motorkerékpárunkon. A fékbetétek cseréjét különös gonddal végezzük, mely során speciálisan erre a célra szánt, vízben oldódó tisztítószerrel tisztítjuk a fék nyergeidet, hangsúlyozom nem benzinnel hiszen az a fék gumi alkatrészeit, pl.:karmantyúkat, károsítják. Fokozottan figyelünk arra,hogy tájékoztassuk a motorkerékpár tulajdonosokat a fékfolyadék legalább 2 évenkénti cseréjének fontosságáról. Ezentúl szabad megfeledkezni a fékcsövek, az üzemanyag csövek, a hűtő rendszer csöveinek, rendszeres ellenőrzéséről, illetve magának a hűtőfolyadék cseréjének fontosságáról sem.

Amennyiben egy motorkerékpár nem rendelkezik rendszeresen vezetett szervizkönyvvel, vagy nem ismert pontosan a teljes szerviz előélete, abban az esetben a motorod szelephézag illetve a vezérlés ellenőrzését is javasolni fogjuk, hiszen a helyes szelephézag beállítása,valamint a vezérlés hibátlan állapota elengedhetetlen motorod tökéletes működéséhez.

Amennyiben a fent felsorolt pontok közül bármelyik esedékessé vált nálad,vagy bizonytalan vagy benne,hogy pontosan milyen állapotban is lehet a motorkerékpárod, ebben az esetben ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.

Műhelyünk Budapest frekventált részén a XIV. kerületben a 1149 Budapest, Egressy út 17-21 szám alatt helyezkedik el, így amennyiben nem tudod megvárni motorkerékpárod szervizelését sem kell azon aggódnod hogyan jutsz haza hiszen tőlünk csak pár percre találhatóak a nagyobb BKV csomópontok, mint a Puskás Ferenc stadion, Keleti pályaudvar, Zugló vasútállomás.

Természetesen meg is várhatod motorodat és kényelmesen töltheted az időt az épületünkben lévő büfében, amíg elvégezzük a motorod szakszerű szervizelését,hiszen kollégáink szakképzett motorkerékpár szerelők, több éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek és szívesen elmagyarázzák számodra mit miért tesznek a motorodon, milyen alkatrésznek mi a feladata és mit tehetsz azért, hogy gondos gazdája légy motorodnak.

Amennyiben maradt még kérdésed velünk kapcsolatban, ne habozz, tedd fel most!