Motorok elektromos javítása

Motor elektronika felülvizsgálat, szerelés

Motorkerékpár elektromos javítása

Motorelektronika - teljes átvizsgálás, javítás

A járgány teljes elektronikájának átvizsgálása, javítása.

Elektromos meghibásodások leggyakrabban a töltéssel kapcsolatban merülnek fel, illetve ezt érezzük a legkomolyabb hibajelenségnek, hiszen töltés nélkül motorkerékpárunk egy bizonyos idő után nem képes továbbhaladni. Vállaljuk az ezzel kapcsolatos problémák teljes körű javítását, melybe beletartozik a generátortekercselés és a feszültségszabályzó csere is.

Mindenre van megoldás

Amennyiben komolyabb elektronikus problémával találjuk szemben magunkat, abban az esetben partnereinkhez fordulunk, akik professzionális villamossági szerelők, így rajtuk keresztül a súlyosabb villamossági meghibásodások kezelését is el tudjuk vállalni. Munkájuk színvonaláért kezeskedünk, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb kezekbe kerül a járgányod. A rövid határidő és a magas fokú munkavégzés természetesen partnereinknél is alapkövetelmény.

Ha mással is gond van

Az elektromos javítások mellett egyéb meghibásodásokkal is kereshetsz minket. Korszerű budapesti motor szervizünkben megbirkózunk a műanyag idomok javításával, a futómű-felújítással és a fényezéssel egyaránt. Akkor is érdemes hozzánk gurulnod, ha lejárt a műszaki, és korrekt helyen, korrekt áron szeretnéd vizsgáztatni motorod. Ha pedig út közben ér a baj, csak tárcsázd a számunkat, és motormentés szolgáltatásunk keretén belül segítségedre sietünk, a gépet pedig elszállítjuk és tüzetesen átvizsgáljuk!