Időszakos karbantartás

Garanciálisan és garancia időn túl

Motorok időszakos karbantartása

Motorok időszakos karbantartása

Garanciális és garanciaidőn túli szakszerű átvizsgálás és karbantartás Budapesten.

Suzuki motorodon a garancia időn belüli és azon túli karbantartások, míg más gyártmányú motorkerékpárok esetén a garancia időn túli karbantartási műveleteket vállaljuk. Ezen munkálatokat minden esetben a gyári szervizkönyv utasításai alapján végezzük. Ide tartoznak a periodikus folyadék- és alkatrészcserék, valamint az időhöz vagy futásteljesítményhez kötött ellenőrzések és beállítások.

Karbantartás télen

Nem szeretnéd nélkülözni a járgányt egyetlen napig sem, amíg tart a motoros szezon? Válaszd téli motortárolás szolgáltatásunkat, melynek keretében a szükséges karbantartási munkálatokat is elvégezzük! Ebben az esetben ráadásul kedvezményt is biztosítunk, így még jobb áron hozhatod topformában kétkerekűdet. Tudj meg többet a téli motortárolásról a linken, és keress minket, ha további kérdéseid vannak!

Profi csapattal várunk

Akárcsak számodra, számunkra is szenvedély a motorozás, éppen ezért a ránk bízott gépekkel ugyanolyan gondosan bánunk, mintha csak a sajátjaink lennének. Munkatársaink mögött sok éves tapasztalat áll, így biztos lehetsz benne, hogy megtalálják a legjobb megoldást a problémákra. Bár elsősorban japán motorok (Suzuki, Yamaha, Kawasaki, Honda stb.) karbantartásával és szervizelésével foglalkozunk, előzetes egyeztetés után bármilyen márkát hozhatsz hozzánk. Vedd fel velünk a kapcsolatot, bízd profikra a gépet.