Téli motortárolás

Száraz, biztos helyen télen is

Téli motortárolás

Téli motortárolás - sőt, még több!

Szeretnéd a télen is a hidegtől védve és gondos kezek között tudni a motorodat? Segítünk!

Amikor vége a jó időnek és a motorosszezonnak, sokak számára gondot okoz, hogy hol tárolják imádott kétkerekűjüket a fagyos hónapok alatt. A hideg, a hó és a latyak miatt az udvar szóba se jöhet, a garázsban már mozdulni sem lehet, a karácsonyfa mellé pedig mégsem állíthatod. Ne hagyd magára a járgányt, inkább helyezd el nálunk, ahol megfelelő körülmények között vészelheti át az őszt és a telet. Amikor jön a tavasz, csak eljössz érte, beindítod a menetkész motort, és már élvezheted is a száguldást!

Szolgáltatásunkba beletartozik a motorok állapotfelmérése, motorkerékpárod szakszerű téliesítése és téli tárolása, az akkumulátor ápoló töltése és a motorod tavaszi beüzemelése, mely magában foglalja a gumiabroncsok, illetve a lánc ápolását és tisztítását. Motorkerékpárodat tavasszal, gondosan lemosva, üzemkész állapotban kapod vissza.

Amennyiben a szükséges karbantartásokat tél folyamán szeretnéd elvégeztetni, úgy a téli hónapokban kedvezményes áron tudjuk ezt elvégezni számodra.


Megkezdtük az előjegyzést változatlan áron! Aki nem szeretne lemaradni, időben jelentkezzen itt.


Ha hozzánk hozod motorod, nemcsak egyszerűen beparkoljuk egy garázsba, hanem egy komplett szolgáltatást kapsz. Először is, jelentkezz a téli motor tárolásra, nehogy elfogyjanak a szabad helyek. Ezt követően amikor behozod hozzánk a motorod, körbefényképezzük, majd írásban rögzítjük az állapotát, így vállalunk garanciát, hogy motorod legalább olyan, ha nem jobb állapotban kapd vissza. Amennyiben már kitaláltad, hogy milyen problémákat, meghibásodásokat szeretnél orvosoltatni a motorodon, ezt is rögzítjük.

Ezután elvégzünk egy állapotfelmérést, és értesítünk az eredményről. Tételes árajánlatot készítünk a felmerülő hibákról, illetve azon dolgokról, amelyeket előzetesen kértél. Kiszámoljuk számodra a téli tárolás idejére vonatkozó kedvezményeket. Amennyiben a motorkerékpárodra fordított munkaórák száma meghaladja a 10 órát, úgy részedre a téli tárolás díját elengedjük.

Motorod akkumulátorodat kiszerelve tároljuk és rendszeresen töltjük. A gumikban uralkodó nyomást rendszeresen ellenőrizzük.

A szolgáltatás része, hogy tavasszal szezonra felkészítve, lemosva és hidegen waxolva (Motul Wash & Wax Spray) kapod vissza a motorkerékpárodat. Műhelyünk felelősségbiztosítással rendelkezik, ami a teljes téli tárolás idejére érvényes a te motorkerékpárodra is.

Ne várj tovább, hiszen téli tárolási helyeink véges számúak. Jelentkezz már most, nehogy késő legyen!A téli motortárolás ára: 39.000Ft, melyet a motorkerékpár leadásakor kell megfizetni!

Ezért a pénzért nem csupán egy helyet kapsz egy garázsban, hanem egy komplex szolgáltatást. A holtszezonban nemhogy romlani nem fog a gép állapota, de akár még jobb lehet, mint korábban. A téli motortárolás ára az alábbiakat tartalmazza:

 

Teljes körű állapotfelmérés

Szakszerű téliesítés

Akkumulátortöltés

Tavaszi beüzemelés

Állapotgarancia

Rendszeres guminyomás ellenőrzés

Mosás, waxolás

Felelősségbiztosítás