Balesetes motorok helyreállítása

Zúzódás, törés utáni helyreállítás

Balesetes motorok helyreállítása

Motor baleset utáni helyreállítása

Baleseted volt? Te jól vagy? A motorod miatt ne aggódj, mi újjávarázsoljuk!

Egy baleset önmagában is épp elég megterhelő és sokkoló élmény, akkor is, ha személyi sérülés nem történt. Ilyenkor egyetlen tulajdonosnak sem hiányzik, hogy még a sérült motor miatt is aggódnia kelljen. Éppen ezért érdemes megbízható céget választani a javításhoz. Budapesti motorszervizünkre számíthatsz, ha baleset utáni szervizre van szükséged.

Törött, sérült, balesetes motorkerékpárok helyreállítása során az első lépés a kárfelmérés, mely után egyedi árajánlatot készítünk számodra. Ebben pontosan leírjuk, milyen szervizelési munkálatok szükségesek és, hogy ezek várhatóan mennyi munkaórát vesznek igénybe.

Amennyiben szeretnéd, az anyagi kiadások mérséklése érdekében segítünk beszerezni bontott alkatrészeket, illetve helyreállítjuk a javítható alkatrészeket. Természetesen biztosító által fedezett javításokat is vállalunk, de ennek részleteiről lépj velünk kapcsolatba!

Ha minket választasz, azon sem kell aggódnod, hogy hogyan fog eljutni a sérült motor a szervizbe. Motormentés szolgáltatásunk keretében kiszállunk a baleset helyszínére, majd elvisszük a károsodott gépet javításra. Mindezt tapasztalt munkatársaink végzik, akik tisztában vannak a motorszállítás követelményeivel. Akkor is hívhatsz minket, ha nem ért baleset, csak nem indul a motor, vagy menet közben történik meghibásodás. Keress minket bizalommal az alábbi linken, nem hagyunk az út szélén!