Karburátor /injektor szinkron

...ha egyenetlenül jár a motorod

Karburátor /injektor szinkron

Motor karburátor /injektor szinkron beállítása

Egyenetlenül jár? Lehet, csak egy szinkronra van szüksége...Hozd be hozzánk, és azonnal kiderül!

Mikor kell a karburátor/ injektor szinkront beállítani?

A karburátor / injektor szinkron beállítás szükségességét a többhengeres motoroknál leggyakrabban úgy lehet megtapasztalni, hogy alapjáraton a motor egyenetlenül jár, gázadás után a fordulatszámot lassan ejti vissza.

A többhengeres motorkerékpárok szervizkönyve modellenként külön-külön előírja a szinkron beállítás időpontját a megtett kilométer függvényében, mint időszakos karbantartási tételt. Ebből arra következtethetünk, hogy a fent leírt jelenség leginkább a karbantartás elmulasztásából adódhat, de természetesen előfordulhat az is, hogy egy kipufogó csere után igényli a motor a karburátor / injektor szinkron beállítást.

Előfordulhat továbbá, hogy egy korábbi szelephézag beállítás után, vagy egy karburátor tisztítása után nem történt meg a szinkronizálás. Ezek a dolgok összefüggésben vannak egymással, a szinkron beállítás egyfajta utómunkálat is lehet. Amennyiben úgy érzed, hogy nem megfelelően reagál a motorkerékpárod a csuklód mozgására, ne habozz és keresd fel budapesti motorszervizünket!

Ha pedig szeretnél előzetesen tájékozódni, netán kérdéseid vannak a karburátor/injektor szinkron vagy egyéb műszaki probléma kapcsán, az alábbi linket ajánljuk. Néhány adat megadásával árajánlatot vagy szaktanácsadást kérhetsz, és a szabad időpontokról is tájékozódhatsz. Kattints a linkre, és vedd fel velünk a kapcsolatot minél előbb!