Futómű, lengéscsillapító felújítása

Átvizsgálás, javítás, csere, felújítás

Futómű-felújítás, lengéscsillapító felújítása

Futómű és lengéscsillapító karbantartás, felújítás

A futómű aktívan részt vesz abban, hogy biztonságos élmény maradjon számunkra a motorozás.

A futómű nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a motorozás biztonságos élmény legyen mindannyiunk számára nap mint nap. Egy rosszul beállított, vagy már elhasznált alkatrész tehát nem csupán a fílinget csökkenti, de akár komoly balesetforrás is lehet. Éppen ezért természetesen a futóművel is törődni kell időről időre. 2-3 évente érdemes lecserélni az első teleszkópokban az olajat, már csak azért is, mert ilyenkor fény derül a teleszkóp állapotára.

A felújításba beletartozhat a teleszkópszár szimering cseréje, a porvédők cseréje, az elkopott csúszócsapágyak cseréje, valamint elfáradt rugók cseréje. Természetesen nemcsak az első, hanem a hátsó lengéscsillapító felújítása is megoldható, szakembereink ebben is állnak rendelkezésedre.

Érdemes minket választanod

Budapesti motorszervizünkben teljes körű megoldásokkal várunk. Legyen szó szezonális vagy alkalmi motorgumi szerelésről, műszaki vizsgáztatásról vagy éppen motormentésről, nálunk garantált a kimagasló minőségű munkavégzés. Régi motorosoknak számítunk a szakmában, és hiszünk abban, hogy csakis a korrekt, egyenes hozzáállás vezet sikerre. Éppen ezért mindig tartjuk a határidőt, az árajánlatban pedig nem fogsz apró betűs részeket találni.

Tesztelnéd a tudásunkat? Nincs más dolgot, mint az alábbi linken felvenni velünk a kapcsolatot, a többit már ránk bízhatod. Keress minket bizalommal!