Motorok javítása, felújítása

Teljes átvizsgálás, szerelés szakértelemmel

Motorkerékpárok javítása, felújítása

Motorok és robogók javítása, felújítása szakértelemmel

Motorkerékpár szervizként fő tevékenységünk a motorkerékpárok javítása,felújítása, szakszerű karbantartása.

Ez történhet úgy, hogy egy konkrét hibával (vagy általad kért alkatrésznek a cseréjével) hozod el hozzánk a motorodat, vagy az általunk készített állapotfelmérés során feltárt hibákat javítjuk ki. Itt fontos megjegyeznem, hogy minden általunk megjavítandó hiba feltárása során, még a javítás és alkatrészcsere előtt tájékoztatunk téged a hiba okáról, megoldásáról, illetve annak várható költségeiről és csak azt a javítást foglyuk elvégezni a motorodon, melyet jóváhagysz.

Hozzánk bátran fordulhatsz bármilyen kétkerekűvel: régebbi vagy újabb, kisebb vagy nagyobb – nálunk gondos kezekbe kerül a géped. Márkák terén sem válogatunk: hozhatsz Suzukit, Yamahát, Kawasakit és egyéb motorokat, robogókat egyaránt. Akkor is jó helyen jársz, ha a motor hibátlan, de szeretnéd felújíttatni, korszerűsíteni, vagy csak átvizsgáltatni. Budapesti motorszervizünkben korrekt árakon dolgozunk, a határidők betartására pedig különösen nagy hangsúlyt fektetünk.

Igényes szervizünk Budapest 14. kerületében, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen található, így akkor sem kell fuvart intézned, ha nem tudod megvárni a javítást. Ha mégis inkább maradnál, jól felszerelt büfével tesszük kényelmesebbé a várakozást. Maradt még kérdésed, esetleg a szabad időpontok érdekelnek? Kattints a gombra alul, és vedd fel velünk a kapcsolatot pár kattintással!