Motorkerékpár fényezése

Gyári vagy egyedi kivitelben

Motorkerékpár fényezése

Gyári és egyedi motorkerékpár fényezés

Profi fényező partnerünk újjávarázsolja motorkerékpárod külsejét.

Profi fényező partnerünk újjávarázsolja motorkerékpárod külsejét. Megsérült, vagy csak az idő vasfoga látszik már kétkerekűdön? Bármelyik esetről legyen is szó, nálunk jó kezekbe kerül a fényezés. Szakemberink kisujjában a szakma minden fortélya, így kisebb és nagyobb motorokat egyaránt megszépítenek. Mindegy, milyen márkán suhansz, és hány éves modellel száguldasz, egy új fényezéssel még büszkébben feszíthetsz majd a nyeregben. Partnerműhelyünkben modern megoldásokat és gépeket alkalmaznak, így gyári minőségben kapod majd vissza a gépet.

Egyedi fényezésen gondolkodsz, amivel igazán kitűnhetsz a társaságból? Hozd be hozzánk a motort, vázold fel az elképzeléseidet, és bízd ránk a mocit! Legyen szó egy absztrakt mintáról, egy élethű grafikáról vagy éppen stílusos feliratról, partnerünknél első osztályú kivitelezést kapsz a pénzedért. Dobd fel motorod megjelenését a segítségükkel, keress minket bizalommal!

Robogó szervizünk Budapest 14. kerületében található, szolgáltatásainkkal pedig a teljes szervizpalettát szeretnénk lefedni. Ezért aztán begördülhetsz hozzánk, ha időszakos karbantartásra van szükséged, balesetes gépedet szeretnéd helyrepofoztatni vagy a gumik kapcsán szorulsz segítségre. Amennyiben pedig télire akarod biztonságban tudni a kétkerekűt, téli motortárolás szolgáltatásunkat érdemes átböngészned: nemcsak megóvjuk a motort a széltől, jégtől, fagytól, de tipp-topp állapotban, lemosva és a szezonra felkészítve kapod vissza.

Kattints az linkre, és kérj időpontot online rendszerünkön keresztül!